fbpx

Meer ontspanning en rust, thuis en op je werk?

Over mij

Mijn naam is Lennart Duijzer en ik ben geboren op 14 december 1983. Ik ben opgeroeid in Brabant.

In 2010 ben ik getrouwd met Andrea en sindsdien wonen we in Brunssum (Zuid Limburg) met onze drie meisjes en een jongetje.

Werken in de zorg

In 2006 ben ik begonnen met studeren en werken in de zorg. Ik heb mijn studie in de deeltijd variant gevolgd en ondertussen gewerkt in de jeugdzorg. Met het behalen van mijn diploma en daar op aansluitend de verhuizing naar Limburg kwam ook een andere baan en sindsdien heb ik op verschillende plekken gewerkt met verschillende doelgroepen: In jeugdzorg instellingen, jeugd gevangenis, volwassen psychiatrie, forensische psychiatrie, gehandicapten zorg en ambulante begeleiding.

Ik heb ontdekt dat het een uitdaging is om staande te blijven in de zorg. Door de jaren heen heb ik veel zorgverleners zien komen en gaan en ook zelf heb ik anderhalf jaar met een burn-out thuisgezeten.

Gelukkig kan ik achteraf zeggen dat ik er met goede hulp sterker uit ben gekomen. Ik zal wel de rest van mijn leven alert moeten zijn op het doseren van mijn tijd en energie. Ik ben nog vaak geneigd om te veel te snel te doen.

Lennart is een gedreven en betrokken persoon. Hij gelooft dat ieder mens uniek is en unieke kwaliteiten heeft. Lennart wil het beste in mensen naar boven halen en hun kwaliteiten zichtbaar maken

Stappen waar ik nu de vruchten van pluk

Wat onze situatie ook is. We worden allemaal geconfronteerd veranderingen en tegenslagen. Deze veranderingen en tegenslagen zie ik als mogelijkheden om sterker te worden. Dat gaat echter niet vanzelf. Daarvoor heb ik mensen om me heen nodig die positief kritisch zijn en mij durven confronteren met mijn valkuilen.

Er zijn ook periodes geweest waarin ik daarbij hulp heb gehad van een coach. In die periodes heb ik stappen kunnen zetten (zaadjes die gepland werden) waar ik nu de vruchten van pluk. Dat is wat ik jou ook gun. Ik wil je graag helpen om ook stappen te zetten waar je veel vruchten van plukt.

Sterker in de Zorg!

In 2016 ben ik gestart met mijn eigen onderneming Lennart Duijzer Zorg & Welzijn. De werkzaamheden die ik vanuit deze onderneming verricht zijn: adviseren, training geven, coaching en begeleiding aanbieden. Allemaal gericht op medewerkers en cliënten / patiënten die te maken hebben met complexe problematieken. Mijn ervaring wil ik gebruiken om jou en andere collega’s in de zorg sterker te maken. Daarom heb ik in 2020 Sterker in de Zorg! opgericht. Ik heb in de afgelopen jaren een 10 stappen plan ontwikkeld waarmee je sterker uit de situatie kunt komen waar je nu in zit. Dat stappenplan gebruik ik in de trainingen en coaching bij Sterker in de Zorg!

In 10 stappen Sterker in de Zorg!

Sterker in de Zorg! is er voor jou. Om jou sterker te maken, zodat je het werken in de zorg nog lang met plezier kunt blijven doen.
Wil je meer weten over de 10 stappen? Download dan nu het gratis E book In 10 stappen Sterker in de Zorg!

Ontdek je kwaliteiten

Signaleer je spanning

Kom in actie voor rust

Een gezonden omgeving

Bewaak je grenzen

De juiste mindset

Bewaak je grenzen

De juiste mindset

Durf te dromen

Maak een plan

Verander je leefstijl

Blijf alert!

Plan je gesprek

Wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek