fbpx

Sterker worden

Ik heb ontdekt dat het een uitdaging is om staande te blijven in de zorg. Door de jaren heen heb ik veel zorgverleners zien komen en gaan en zelf heb ik anderhalf jaar met een burn-out thuisgezeten. Veel teams zijn onder hoge druk uit elkaar gevallen.

Door coaching kun je zelf of met je team sterker uit jouw situatie komen. Ook al lijkt jouw situatie uitzichtloos en lopen de spanningen bij jou en / of  in het team hoog op. Neem contact op voor meer informatie of vrijblijvend advies. Graag tot ziens! 

 

(Team)coaching

Teamcoaching

Coaching (on the job)

Stappen waar ik nu de vruchten van pluk

Wat onze situatie ook is. We worden allemaal geconfronteerd veranderingen en tegenslagen. Deze veranderingen en tegenslagen zie ik als mogelijkheden om sterker te worden. Dat gaat echter niet vanzelf. Daarvoor heb ik mensen om me heen nodig die positief kritisch zijn en mij durven confronteren met mijn valkuilen. Er zijn ook periodes geweest waarin ik daarbij hulp heb gehad van een coach. In die periodes heb ik stappen kunnen zetten (zaadjes die gepland werden) waar ik nu de vruchten van pluk. Dat is wat ik jou ook gun. Ik wil je graag helpen om ook stappen te zetten waar je veel vruchten van plukt. Ik neem graag contact met je op. Groeten, Lennart

In 10 stappen Sterker in de Zorg!

Sterker in de Zorg! is er voor jou. Om jou sterker te maken, zodat je het werken in de zorg nog lang met plezier kunt blijven doen.
Wil je meer weten over de 10 stappen? Download dan nu het gratis E book In 10 stappen Sterker in de Zorg!

Ontdek je kwaliteiten

Signaleer je spanning

Kom in actie voor rust

Een gezonden omgeving

Bewaak je grenzen

De juiste mindset

Bewaak je grenzen

De juiste mindset

Durf te dromen

Maak een plan

Verander je leefstijl

Blijf alert!

Plan je gesprek

Wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek